Weboldalunk karbantartás alatt áll. Az esetleges kiesésekért, hibákért elnézést kérünk. Köszönjük!

Horgászbál 2015

Horgászélet 2015. Február 20. Péntek

Horgászbált szervez a Nagyküküllő Vadász és Sporthorgász egyesület 2015. március 14-én, szombaton. Az eseményre a Lovas vendéglőben kerül sor 17:00 órai kezdettel. A részvételi díj 45 Ron fejenként, ami azt jelenti, hogy páronként 90 Ron-ba kerül a mulatság.

A belépő a következőket foglalja magába:
A menü vegyes tál lesz, ami az étlapon Falánk tálként szerepel. Emellett jár még mindenkinek 1 kávé és 1 liter ásványvíz. Valamint tartalmaz még fél deci töményebb italt, ami helyett igényelhető 1 sör, vagy akár üdítő is.
Természetesen az élő zene is bele van foglalva a belépő árába.

Az italfogyasztást mindenki a saját ízlése, és pénztárcája szerint határozza meg. Tombolavásárlásra is lehetőség nyílik, amivel tárgyi ajándékok is lesznek kisorsolva.Megkérünk mindenkit, hogy a részvételi szándékát jelezze az egyesületünk székhelyén (Tábor utca 18. szám), az előleg befizetése mellett, ami 25 Ron fejenként, párok esetében 50 lej. Az iratkozási-, előlegfizetési határidő március 12., csütörtök.
Minden horgászt a párjával, illetve a családjával együtt szívesen lát a szervezőség. Kulturált, és tartalmas szórakozást kívánunk.

Vissza

Hozzászólás - csak regisztrált felhasználóknak

Regisztráljon vagy jelentkezzen be.


Nyelv

  • HU
  • RO

Horgászat

Horgászat a Duna-deltában

Partnereink

Erdélyi Nimród Erdélyi Horgász Energofish Zetavárpanzió Vadászaterdélyben Central and Eastern European Fly Fishing
Vizpart.ro © 2021 Minden jog fenntartva. Programozta: Maxweb