Weboldalunk karbantartás alatt áll. Az esetleges kiesésekért, hibákért elnézést kérünk. Köszönjük!

Hírek / Felhívások

Páros pergető verseny - Zeteváralja 2021

2021. Október 08. Péntek
Nagy-Küküllő Vadász és Sporthorgász Egyesület szervezésében 2021. október 24-én (vasárnap) kerül sor a csónakos páros pergető versenyre a zeteváraljai gátnál. A benevezési díj csónakonként 200 Ron (fejenként 100 Ron), amely tartalmaz egy kiadós étkezést a verseny végén. A gyülekező reggel 08:00 órakor lesz a tóparton, a szencsedi patak torkolatánál (színpad). A megmérettetés egy fordulós lesz (6 óra).


bővebben...

Tisztújító nagygyűlés 2021

2021. Június 28. Hétfő
A „Nagy-Küküllő” Vadász és Sporthorgász Egyesület a tagság tudomására hozza, hogy 2021. Június 30-án (szerda) du. 17 órai kezdettel tisztújító nagygyűlését tart Székelyudvarhelyen az AREO  étteremben (volt Dagi étterem) a bethlenfelvi Petrom benzinkút szomszédságában.
bővebben...

I. Kovács László Gyermeknapi Emlékverseny

2021. Május 18. Kedd
A Nagy-Küküllő Vadász és Sporthorgász Egyesület, valamint a Zeteváraljai Horgásztavak 2021. június 6-án, vasárnap, amatőr finomszerelékes gyermekhorgászversenyt szervez a Zeteváralján található horgásztavaknál (a Hétvezér Panzió melletti horgásztavak). A benevezés díjtalan. A nevezési korhatár 14 év.

bővebben...

Horgászati tilalom 2021

2021. Március 20. Szombat
Az általános síkvízi tilalom április 9-én veszi kezdetét (pénteken már tilos) és 60 napon át tart, ami azt jelenti, hogy június 7-én ér véget, tehát a horgászat 8- án kezdődhet (kedd).
bővebben...

Rendkívüli nagygyűlés

2021. Március 08. Hétfő
A „Nagy-Küküllő” Vadász és Sporthorgász Egyesület a tagság tudomására hozza, hogy 2021. márciús 12-én (péntek) du. 15 órai kezdettel rendkívüli nagygyűlését tart Székelyudvarhelyen az AREO  étteremben (volt Dagi étterem) a bethlenfelvi Petrom benzinkút szomszédságában. A delegátus tagokat külön megkérjük, hogy jelenjenek meg a gyűlésen. A gyúlés kiemelt pontja a tanácstagok jóváhagyása.
bővebben...

Elmarad a páros pergető verseny a zeteváraljai gátnál

2020. November 03. Kedd
  A vírushelyzet miatt ELMARAD a hétvégére tervezett (november 8.) csónakos páros pergető verseny a zeteváraljai gátnál.
bővebben...

Páros pergető verseny - Zeteváralja 2020

2020. Október 18. Vasárnap
A Nagy-Küküllő Vadász és Sporthorgász Egyesület rendezésében 2020. november 8–án (vasárnap) kerül sor a csónakos páros pergető versenyre a zeteváraljai gátnál. A benevezési díj csónakonként 200 Ron (fejenként 100 Ron), amely tartalmaz egy kiadós étkezést a verseny végén. A gyülekező reggel 08:00 órakor lesz a tóparton, a szencsedi patak torkolatánál (színpad). A megmérettetés egy fordulós lesz (6 óra).

bővebben...

Horgászat a szükségállapotot követően

2020. Május 13. Szerda
  Minden jel arra utal, hogy 15-étől végre lehet hódolni a horgászszenvedélynek, ezért megkérjük a horgászokat, hogy az érvényben lévő horgászati tilalmakra legyenek tekintettel, és tartsák be a törvényeket.
bővebben...

Lékhorgász verseny – Zeteváraljai víztározó 2020

2020. Február 18. Kedd
A Nagy Küküllő Vadász és Sporthorgász egyesület 2020. március 1 –én (vasárnap) lékhorgász versenyt szervez a zeteváraljai víztározón. A benevezési díj 20 lej, amely ellenében a versenyzők jogosultak a horgászat mellett meleg teára, valamint egy tál meleg friss ételre. A gyülekező és iratkozás reggel 08:30 órakor a gát bal oldalán, a parkolónál, itt kell majd a benevezési összegeket is befizetni.

A jég állapotától függően a verseny elmaradhat.

bővebben...

Horgászati tilalom 2020

2020. Február 17. Hétfő
Tilos a csuka horgászata! Kifejezetten erre a halfajra a tiltási időszak március 15-ig szól, tehát ebben az időszakban tilos a csuka kifogása és megtartása bármelyik természetes vízből. Ezt követően a csuka horgászata megengedett a síkvizeken, egészen az általános síkvízi tilalom kezdetéig. Március 23 (hétfő) - június 2 -a (szerda) között tilos a süllő és a sügér horgászata. Az általános síkvízi tilalom április 4-én veszi kezdetét (szombaton már tilos) és 60 napon át tart, ami azt jelenti, hogy június 2-án ér véget, tehát a horgászat 3- án kezdődhet (szerda).

bővebben...

Nyelv

  • HU
  • RO

Horgászat

Horgászat a Duna-deltában

Partnereink

Erdélyi Nimród Erdélyi Horgász Energofish Zetavárpanzió Vadászaterdélyben Central and Eastern European Fly Fishing
Vizpart.ro © 2021 Minden jog fenntartva. Programozta: Maxweb