Weboldalunk karbantartás alatt áll. Az esetleges kiesésekért, hibákért elnézést kérünk. Köszönjük!

Galéria >> Fotók >> Egyéb témák


Feltöltötte: macika - 2013.04.24

Frenknek

Pontozás:
Pontok: 0 / 0 szavazat

Hozzászólás - csak regisztrált felhasználóknak

Regisztráljon vagy jelentkezzen be.

#92013.04.26 21:09
Ferenc  Üdv mindenkinek! Sokáig nem állt szándékomban beleszólni, mert értelmetlennek tartottam, hogy eggyel több vitázó ismerős legyen, de… Itt már nem a szabályokról van szó, hanem kezd személyessé nőni a dolog. Nem kellene, itt mindenki látja, mutassunk + példát, ha lehet. Vili sajnos te is olyan dolgokat kezdtél megbolygatni, amik végre rendesen mennek, hivatalosan, van haladás, és szerencsére nem negatív irányba. Gondolj vissza, hogy régebb mit fogtál a gátban, ki ellenőrizett, mit tettek a halakért/horgászokért. A Küküllőn vagy egy olyan szakasz, ahol végre látjuk, hogy a halak mekkorára nőnek meg, máshol azelőtt megsütik (ezeket is sokan megsütnék). Az emberek döntő többsége örvend, hogy van haladás, páran ülnek farhámba, akik csak az elvihető, hazahordható részét nézik. Az én ismeretemben, te nem ezt a tábort erősítetted Vili, nem tudom, most mi volt a baj.  Maci részéről elhiszem, hogy szívre vette, mert ő is sokat kopogtatott, hogy ide eljusson a dolog, meg természetesen mások is, akik előttem hozzászóltak, illetve nem tették. Erőltessünk egy kicsi komolyságot magunkra, és legyen vége a hadakozásnak. Nem kéne személyeskedni, pláne nem itt….
#82013.04.26 07:50
Frenk Maci nem az volt mondva hogy meglessz utve a szad!!mint ahogy te eggyeszkedtel hogy meg kell fenyiteni ??, ellenkezoleg az volt megkerdezve hogy jobb lett volna szerinted,hogy az irasok helyett ussuk egymas szajat sajnalom, lehet hogy egy kisse mamoros voltal,meg biztattak is mert tul erosnek tuntel.Akkor ugy kell erteni hogy rajtad kivul senki nem tud ertelmezni Romanul na latod ezt is elhiszem.
Elnezest hogy megmertem kerdezni hogy hogyis van a tiltassal.Ha en akkor tudom hogy ennyire fogja szurni a szived hidd el nemteszem.!!!!!

#72013.04.25 23:04
macika  Vili, kértelek tanulj meg románul valamit elolvasni meg azt értelmezni is :)
#62013.04.25 22:55
macika  Vili, a hülyeségnek vagy egy mércéje, azt te már nagyon átlépted, az én szám meg nem lesz megütve, mert ahoz több Vili kell!
#52013.04.25 22:51
macika  Mi nem stimmel te nagy okos?!
#42013.04.25 21:47
Frenk Mellesleg itt az iktatasi datumokkal,valami nem stimmel ?????
#32013.04.25 21:40
Frenk Maci azzal senkinek semmi baja hogy te vagy a tarsulat vezetoje,sott sokan buszkelkednek vele es ez igy van rendjen.! De ha nem tevedek ez az egessz egy altalam feltett kerdesbol indult. Amire vartam egy egyszeru ertheto valaszt es lam ahejett hogy valaszoltal volna,egy jopar f.....sz stb hangzott el. miert??? messze al tolem hogy en vitatkozzak,vagy fenyegessek,kocsogozzek stb,valakit.Szeritem te mint tanult ember ami felol semmi ketsegem,egyszerubb lett volna hogy elogyere egy az igazsagot megkozelito valasszal.   Hogy valaszoljak a sok tevhitunek nemvagyok sem Paducasz,de meg hushorgasz sem !! es annak idejen azert partoltam el mert 25 ev tagsag utan a tarsulatotoknal,egy mediaban meghirdetett kozgyulesen nem vehettem reszt mert nem volt meghivom. dakk na ez az igazsag !!!!
#22013.04.24 15:30
dakk Ez az igazsag...!
#12013.04.24 11:28
macika

Szia Vily, nem akartam veled vitatkozni, azt vártam mit csinálsz. Az erdészet kijött egy közleménnyel (1954/12.04.2012) amiben a hegyi vizek bérbeadásáról szólt. A kirakott átirattal, az erdészet bocsánatot kért, és a 184,185, stb. szerződések érvényben maradtak 2018-ig. Ezek a gát, Ivó, Varság, stb. Maradt még 4 horgászterület (Vargyas, Felsö Homorodok,Juhod) aminek folyt tovább a bérbeadási „procedura”. Bizonyos okok miatt, ezt a  „procedurát” lefújták (2148/26.04.2012). Tehát (utálom ezt a szót), az érvényben levő szerződések áltál horgásztatunk, telepítünk, stb. Vily, ez a társulat 107 éves, ennek most én vagyok a vezetője (amire nagyon büszke is vagyok, mert ez egy nagy tisztesség), alárendelem magam a horgásztanácsnak és a nagygyűlésnek, nem egyedül döntök, hanem demokratikusan minden problémát a fent említett szerveknek előterjesztem. Tudomásom szerint, ennél a társulatnál soha illegális dologban részt nem vettünk, sőt, ez a társulat tartott be mindig minden jogszabályt. A te felbujtóid még sokat kell tanuljanak, a törvény értelmezésében, olvasásában, stb. Sajnálom Vily, de a szerződéseket nem rakom ki, mert ilyen dolgokat nem raknak ki (én se láttam egy Alistaros szerződést se kirakva valahová). Ha tagja lettél volna a társulatunknak, akkor megmutattam volna bent az irodában. Uff, beszéltem


Nyelv

  • HU
  • RO

Horgászat

Horgászat a Duna-deltában

Partnereink

Erdélyi Nimród Erdélyi Horgász Energofish Zetavárpanzió Vadászaterdélyben Central and Eastern European Fly Fishing
Vizpart.ro © 2021 Minden jog fenntartva. Programozta: Maxweb