Weboldalunk karbantartás alatt áll. Az esetleges kiesésekért, hibákért elnézést kérünk. Köszönjük!

Adatvédelmi nyilatkozat

2011. Március 30. Szerda

Az vizpart.ro adatvédelmi elvei:

A vizpart.ro gondoskodik az adatok biztonságáról, valamint arról, hogy a felvett, tárolt adatok védettek legyenek, illetve megakadályozza azok jogosulatlan felhasználását. A vizpart.ro az adatokat harmadik félnek nem adja ki.
Az oldalon szereplő információk, fotók átvétele, bármilyen formában való újraközlése a pontos forrás (www.vizpart.ro) megjelölésével lehetséges. Honlapok esetében a linkes forrás-megjelölést kérjük alkalmazni.

Felhasználási feltételek és szabályok


Új felhasználó regisztrálása

A regisztrálni kívánt név kiválasztásánál kérjük, ne válassza hírességek, más személyek neveit, vagy azok neveinek módosított formáit, valamint tartózkodjanak az obszcén szavaktól, illetve a teljesen értelmetlen szám és betűkombinációktól és a csupa nagybetűs nevektől, mert az ilyeneket kérdezés nélkül töröljük!
Amennyiben a regisztrációnál bármiféle probléma merülne fel, kérjük keresse fel a honlap üzemeltetőjét vagy írjon az: info @ vizpart.ro e-mail címre.

Felhasználási feltételek. Adatvédelem.

Bár az adminisztrátorok és moderátorok mindent megtesznek, hogy eltávolítsák a kifogásolható hozzászólásokat amilyen gyorsan csak lehetséges, teljességgel lehetetlen minden egyes hozzászólást ellenőrizni. Ezért felhívjuk a figyelmet, hogy a képek valamint a videók leírása alatt, valamint a fórumokban olvasható hozzászólások a hozzászóló nézetét és véleményét tükrözik, nem pedig az adminisztrátorokét, moderátorokét, valamint a webmesterét, ezért a honlap üzemeltetői a hozzászólásokban olvasható tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalnak. Ha úgy gondolja, hogy egy publikált hozzászólás, vagy kép esetleg videó megkérdőjelezhető, arra kérjük, hogy lépjen kapcsolatba velünk a Rólunk-ban található elérhetőségeink egyikén.

A hozzászólás közzétételével a felhasználó lemond a hozzászólása feletti rendelkezési jogról, ebből anyagi jellegű követelései nem származhatnak.

A regisztrálással egyetért azzal, hogy nem postáz sértő, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő valamint bármilyen más módon jogsértő hozzászólásokat, képeket, videókat. A szabály megsértése esetén a honlap üzemeltetői azonnal és véglegesen kitiltják a honlapról. Egyetért azzal, hogy a honlap üzemeltetői fenntartják maguknak a jogot, hogy töröljék, vagy módosítsák azokat a képeket, videókat, hozzászólásokat amelyeket erre szükségesnek tartanak. Mint felhasználó, egyetért azzal, hogy a beírt személyes adatait az adatbázisunkban tároljuk. A nem nyilvános adatait a beleegyezése nélkül nem szolgáltatjuk ki harmadik félnek.

Regisztráció után felhasználói nevét és jelszavát nagy óvatossággal kezelje, mert ezek a honlap adatbázisán kivüli biztonságos tárolásáért csak a felhasználó felel. A megadott e-mail cím az új jelszó elküldésére szolgál, ha elfelejtené a jelenlegit, valamint ezzel jelentkezhet be.

Vizpart 2011
Nyelv

  • HU
  • RO

Horgászat

Horgászat a Duna-deltában

Partnereink

Erdélyi Nimród Erdélyi Horgász Energofish Zetavárpanzió Vadászaterdélyben Central and Eastern European Fly Fishing
Vizpart.ro © 2021 Minden jog fenntartva. Programozta: Maxweb